Informacije i zakazivanje

+38163545055

Email

spacentarharmony@gmail.com

RADNO VREME

na zakazivanje

Savremeni način života, svakodnevne obaveze, kao i stres postavili su pred nas prioritetni cilj, a to je očuvanje psiho-fizičkog zdravlja. Samo Vam hidromasažna kada  može ponuditi toliko benefita u istom proizvodu.

Hidromasažne kade koriste simbiozu vode i vazduha koji su zajedno usmereni kroz razne vrste džetova usmerenih ka telu. Veoma je bitno da se džetovi (58 kom.) mogu pomerati, kao i regulisati intenzitet hidromasaže, tako da svako može uživati u njoj. Tako masaža može biti od najnežnije, pa do veoma intenzivne, u zavisnosti od potreba.

Lista pogodnosti korišćenja hidromasaže je dugačka: relaksira napete mišiće, smanjuje stres i otklanja anksioznost, uklanja bolove izazvane artritisom, oslobađa vas tenzije i čini da imate bolji san, stimuliše oslobađanje endorfina i stvara osećaj zadovoljstva, u fizioterapiji ubrzava oporavak od povreda, širi krvne sudove i pospešuje cirkulaciju.

KAKO POSTIĆI MAKSIMALAN EFEKAT HIDROMASAŽE?

Hidromasažna kada opušta i revitalizira, ali da bi se postigao maksimalan efekat hidromasaže, treba obratiti pažnju na nekoliko stvari: najbolje vreme za korišćenje hidromasaže je posle fizičkih aktivnosti ili pred spavanje.

Ne preporučuje se masaža odmah posle jela (punog stomaka). Preporučena temperatura vode je oko 36°C, a nikako preko 40°C. Optimalno vreme masaže je oko 15 minuta.

Poželjno je odraditi blagi piling kože pre hidromasaže, tj. ”pripremiti teren” za tretman.

VAŽNE INFORMACIJE PRE KORIŠĆENJA HIDROMASAŽNE KADE

NE BISTE SMELI KORISTITI HIDROMASAŽNU KADU UKOLIKO STE SRČANI BOLESNIK, NEKO KO IMA PROBLEMA SA KRVNIM PRITISKOM (naročito ako su stalno prisutne tegobe), ili OSOBA KOJA JE PROŠLA KROZ OPERCIJU U SKORIJEM PERIODU.

-TRUDNICE mogu koristiti hidromasažnu kadu samo uz konsultaciju sa doktorom i to pri maksimalnoj temperaturi od 36 stepeni

-nemojte koristiti nikakve električne uređaje

-usisnici ne smeju biti zagrađeni bilo kakvim predmetima ili delom tela

-duga kosa mora biti dobro fiksirana

-nemojte koristiti hidromasažnu kadu ako ste pod uticajem droga, alkohola ili lekova